?

Teszt üzemben már működnek a felhasználói fiókok. Az első belépés alkalmával regisztráljuk az email címed, így a kedvenc szavaidat és a keresési előzményeket bárhonnan elérheted, és ezt automatikusan szinkronizálni fogja a rendszerünk a mobil alkalmazásokkal is.

Azért, hogy a bejelentkezést megkönnyítsük, a későbbiekben is elég lehet az email címed a belépéshez, ugyanis a jelszó használata nem kötelező. (Viszont ajánlott!) Ha jelszót is beállítottál a fiókodhoz, akkor belépéskor az email cím beírása után a jelszó mező is megjelenik.

Ha kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba!

Üzenet a gyűjtemény szerkesztőinek

Ennek a kérdőívnek a segítségével veheted fel a kapcsolatot a szótár tulajdonosaival. Fontos, hogy ezt az oldalt csak akkor használd, ha az oldal működésében hibát találtál vagy építő jellegű hozzászólásod, esetleg különleges mondanivalód van a működéssel, funkcionalitással kapcsolatban.

Szócikkek módosításával, javításával kapcsolatban ne küldj itt üzenetet!
Ez esetben kérlek használd az érintett szócikk szerkesztő ikonját a szótár adat módosításához, mert az közvetlenül a megfelelő adminisztrátorokhoz küldi az információt, és így lesz a leggyorsabb az adatok feldolgozása.
Új szavakat a szó beküldése oldalról lehet beküldeni a gyűjteménybe.

Rengeteg emailt kapunk tőletek amiben idegen szavak jelentéséről és eredetéről érdeklődtök tőlünk. Sajnos nincs elég kapacitásunk, hogy ezekre válaszoljunk, tehát amennyiben ilyenekkel találkoztok, akkor küldjétek be a szó beküldése oldalon keresztül. Megpróbáljuk a lehető leghamarabb megkeresni ezeknek a szavaknak a jelentését és rögzíteni őket a szótárban!